Join the club

Word jij ook lid?

Ben je sportief, gemotiveerd en op zoek naar een gezellige en fanatieke vereniging? Heb je interesse in basketbal en wil je graag spelen bij SVZW?

Deze spelers gingen je voor

Op de bank met...

Nog in twijfel? Misschien kunnen deze leden je overtuigen! Zij vertellen hun verhalen over onze club. Bekijk ook onze trainingstijden en bekijk ook onze andere teams.

Direct aanmelden?

Word lid van SVZW Basketbal

Wat leuk dat je lid wil worden van onze vereniging! Vul een paar gegevens in via het contactformulier en ontvang het aanmeldformulier per e-mail. Je kunt dit formulier inleveren bij één van trainers of coaches die aanwezig zijn in de sporthal. De bedragen voor contributie gelden voor het huidige seizoen en kunnen dus per seizoen verschillen.