We play

• Ball

Onze club

SVZW Basketbal

SVZW Basketbal is een vereniging welke bekend staat als een gezellige club. En daar zijn we enorm trots op! Onze leden zijn heel gedreven en onze focus ligt op gezelligheid, sportiviteit en plezier. Onze visie is dan ook: “Plezier voorop, dan komt basketbal vanzelf!

Dat wil natuurlijk niet zeggen dat we niet fanatiek zijn. Wij zijn namelijk stuk voor stuk fanatiekelingen met een passie voor basketbal! Mannen, vrouwen, jong en oud: iedereen is welkom bij SVZW Basketbal.

Het dagelijks bestuur van onze vereniging bestaat uit de voorzitter, secretaris en de penningmeester. Samen zijn zij verantwoordelijk voor de algemene zaken van de vereniging en het aansturen van de diverse commissies.

Anoek Pattiasina

Timothy ten Brinke

De jeugdcommissie zet zich in voor de ontwikkeling en aanstroom van de jeugd binnen de vereniging.

Jeugdcoördinator

Linda Stegeman

Linda Stegeman

Rick Schartman

Thomas Mol

Tom Lensink

Koen Heuten

De wedstrijdcommissie voorziet in alles wat te maken heeft met de competitie, zoals het inplannen van wedstrijden, zaalwacht, scheidsrechterszaken, contact met de bond, contact met andere verenigingen en nog veel meer.

Johan Muggen

Wedstrijdcoördinator

Johan Muggen

Stef Timmer

Wedstrijdsecretaris

Stef Timmer

Wedstrijdsecretaris

Michiel Bossink

Scheidsrechterszaken

Jeroen Beverdam

Zaalwacht

Rik Heuten

Zaalwacht

Koen Heuten

Alle trainers en coaches vormen samen de technische commissie. Deze groep zet zich in voor de technische ontwikkeling van alle leden.

Technisch coördinator, Trainer/Coach Jongens U16 & Dames 2

Bjorn Linneman

Rob Verhoeven

Trainer/Coach Heren 1

Rob Verhoeven

Trainer/Coach Heren 2

Trainer/Coach Dames 1

Niek Tiehuis

Trainer/Coach Dames 2

Frank Heersink

Trainer/Coach Mini's

Marco Post

Wat de activiteitencommissie doet is natuurlijk geen verrassing. Ze organiseren leuke activiteiten zoals het jaarlijkse mixtoernooi, maar bedenken ook acties om extra geld in de clubkas te brengen, zoals de Grote Clubactie.

Hans Schartman

Activiteitencoördinator

Hans Schartman

Jouke Pepping

Astrid Mulders

Jeroen Beverdam

Tamara Tijms

De PR-commissie houdt zich bezig met het op de kaart zetten van SVZW Basketbal. Dit wordt via diverse media uitgevoerd: de website, lokale bladen, social media en lokale activiteiten.

PR-coördinator

Grafisch vormgever

Anoek Pattiasina

Uitvoerende zaken

Sylvia Linneman

Uitvoerende zaken

Mieke ten Dam

De sponsorcommissie koppelt bedrijven aan de vereniging door middel van een financiële ondersteuning voor onder andere wedstrijdtenues en trainingsmaterialen. Op dit moment hebben we geen vrijwilligers om deze kar te trekken. Ben jij geïnteresseerd om deze commissie op te pakken? Misschien heb jij enorm goeie ideeën of juist veel connecties met bedrijven in onze buurt. Laat het ons weten via info@svzwbasketbal.nl.

Dennis van den Berg

Sponsorcoördinator

Dennis van den Berg

Bjorn Linneman

Jolien Harbers

De kampcommissie draagt zorg voor het organiseren van het jaarlijkse SVZW Basketbal Kamp. De samenstelling van de commissie wisselt jaarlijks. Hieronder vind je de huidige commissie leden, wie je kunt benaderen voor eventuele vragen of opmerkingen.

Tamara Tijms

Sylvia Linneman