We play

• Ball

Onze club

SVZW Basketbal

SVZW Basketbal is een vereniging die bekend staat als een gezellige club. En daar zijn we enorm trots op! Onze leden zijn heel gedreven en onze focus ligt op gezelligheid, sportiviteit en plezier. Onze visie is dan ook: “Plezier voorop, dan komt basketbal vanzelf!

Dat wil natuurlijk niet zeggen dat we niet fanatiek zijn. Wij zijn namelijk stuk voor stuk fanatiekelingen met een passie voor basketbal! Mannen, vrouwen, jong en oud: iedereen is welkom bij SVZW Basketbal.

Het dagelijks bestuur van onze vereniging bestaat uit de voorzitter, secretaris en de penningmeester. Samen zijn zij verantwoordelijk voor de algemene zaken van de vereniging en het aansturen van de diverse commissies.

Vacant

Jelmer Pepping

Jelmer Pepping

De jeugdcommissie zet zich in voor de ontwikkeling en aanstroom van de jeugd binnen de vereniging.

Linda Stegeman

Jeugdcoördinator

Linda Stegeman

Bjorn Linneman

Stephan Voortman

De wedstrijdcommissie voorziet in alles wat te maken heeft met de competitie, zoals het inplannen van wedstrijden, zaalwacht, scheidsrechterszaken, contact met de bond, contact met andere verenigingen en nog veel meer.

Wedstrijdcoördinator

Wedstrijdsecretaris

Stef Timmer

Wedstrijdsecretaris

Stef Timmer

Zaalwacht

Michiel Bossink

Zaalwacht

Michael Bossink

Scheidsrechterszaken

Jeroen Beverdam

Alle trainers en coaches vormen samen de technische commissie. Deze groep zet zich in voor de technische ontwikkeling van alle leden.

Kevin Grevink

Technisch coördinator

Kevin Grevink

Benjamin Pattiasina

Trainer Heren 1

Benjamin Pattiasina

Coach Heren 2

Coach Dames 1

Roy Pouwel

Coach Dames 1

Niek Tiehuis

Trainer U20 / Dames 2

Frank Heersink

Trainer Jongens U16

Bjorn Linneman

Trainer Jongens U16

Timothy ten Brinke

Trainer Mini's

Marco Post

Wat de activiteitencommissie doet is natuurlijk geen verrassing. Ze organiseren leuke activiteiten zoals het jaarlijkse mixtoernooi, maar bedenken ook acties om extra geld in de clubkas te brengen, zoals de Grote Clubactie.

Hans Schartman

Activiteitencoördinator

Hans Schartman

Jouke Pepping

Jessica Kolkman

Dirk Voortman

Dirk Voortman

Maarten Berkhof

Maarten Berkhof

De PR-commissie houdt zich bezig met het op de kaart zetten van SVZW Basketbal. Dit wordt via diverse media uitgevoerd: de website, lokale bladen, social media en lokale activiteiten.

Website beheer

Grafisch vormgever

Anoek Pattiasina

De sponsorcommissie koppelt bedrijven aan de vereniging door middel van een financiële ondersteuning voor onder andere wedstrijdtenues en trainingsmaterialen. Op dit moment hebben we geen vrijwilligers om deze kar te trekken. Ben jij geïnteresseerd om deze commissie op te pakken? Misschien heb jij enorm goeie ideeën of juist veel connecties met bedrijven in onze buurt. Laat het ons weten via info@svzwbasketbal.nl.

Vacant

Let's go home