De zaalwacht

Fluit- en tafelschema

Alle competitie-spelende leden zijn verplicht om te fluiten of te tafelen bij de wedstrijden van andere teams. Op deze pagina kun je het meest recente fluit- en tafelschema downloaden. Zorg ervoor dat je op tijd aanwezig bent in de sporthal voor het fluiten en tafelen.

Download het schema

Ruilen
Ruilen met anderen om te fluiten of te tafelen regel je altijd zelf. Benader de persoon met wie je wilt ruilen altijd tijdig en persoonlijk (en dus niet indirect via WhatsApp of e-mail).

Verzaken
Het niet op komen dagen of het niet regelen van een vervanger wordt automatisch gestraft met een boete van €10,- en een schorsing. Houd dus rekening met het schema en noteer het in je agenda om dubbele afspraken te voorkomen.

Vragen of opmerkingen?
We houden zoveel mogelijk rekening met ervaring en proberen iedereen even vaak in te plannen. Voor vragen en/of opmerkingen kun je terecht bij Rik Heuten (zaalwacht@svzwbasketbal.nl).