Nieuws

Bootcamp 2018

Samen goed van start!

De warme zomerzon staat volop in de lucht en terwijl jullie genieten van de zomervakantie bereiden wij ons voor op de start van het komende seizoen. De afgelopen twee jaar hebben we het seizoen geopend met een fanatieke bootcamp onder het thema: samen goed van start! De bootcamp is dé perfecte manier om de vakantiekilootjes er af te sporten en ook is het een goed moment om kennis te maken met eventuele nieuwe leden. Daarnaast is het natuurlijk ook weer een mooi evenement om samen met de hele vereniging te doen.

Wat gaan we doen?

Op maandag 3 september zal de bootcamp van start gaan in sporthal ’n Dikken. Op woensdag en donderdag gaan we verder in sporthal Het Noordbroek en op vrijdag de 7e staan er ook activiteiten op het programma. Meer informatie over de tijden zal nog volgen. Onze eigen trainers zullen de koppen bij elkaar steken en een geschikt programma bedenken voor al onze leden. Maak je borst dus maar nat!

Afsluiten met een barbecue

Ook dit jaar gaan we de bootcamp afsluiten met een barbecue. Deze zal beginnen op vrijdag 7 september vanaf 18.00 uur. De kosten zijn €15,- voor senioren en €5,- voor jeugdleden onder de U16. De prijzen zijn inclusief drinken. Om een beetje inzicht te krijgen hoeveel leden (en ouders van leden) er komen, willen wij graag dat jullie je opgeven voor 30 augustus via het onderstaande opgaveformulier. Voor de jeugdleden zal er ook iets leuks geregeld worden!

Deel dit online:

Gerelateerde berichten

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×