Scheidsrechterscursus in de planning 2018

Ben jij er klaar voor?

De scheidsrechterscursus staat in begin 2018 op de planning. Deze zal verplicht zijn voor alle wedstrijd-spelende leden vanaf u20 en ouder. Leden die net dit seizoen zijn begonnen met basketbal hoeven de cursus niet te doen. De cursus zal bestaan uit 2 workshops en een praktijk examen en zal gegeven worden door onze eigen Jeroen Beverdam. De exacte data van deze 3 avonden zullen nog volgen, maar voorlopig staat de eerste workshop gepland op 29 en 31 januari. In tussentijd kunnen de deelnemers zich alvast voorbereiden op de cursus door hun spelregelbewijs te behalen. Als het goed is hebben jullie een e-mail ontvangen met een inlogcode waar je deze toets kunt maken. Deelnemers aan de scheidsrechterscursus zullen eerst deze (eenvoudige) toets moeten halen, voor ze aan de cursus mogen beginnen.