Save the Date – Kamp 2019

Aankondiging SVZWeekend 2019

Met ruim 30 leden zijn we op 2 en 3 juni j.l. op het allereerste SVZW kamp geweest: Het SVZWeekend. De reacties waren overweldigend positief, dus heeft een nieuwe kampcommissie de handschoen opgepakt om ook voor volgend jaar weer een grandioos kamp te organiseren.

Wil je nog een terugblik op het SVZWeekend van 2018? Daniel heeft een fantastische aftermovie gemaakt.

Wat moet je weten over kamp 2019?

De data zijn al bekend: Houd 29 en 30 juni 2019 gereserveerd in je agenda! De locatie is geboekt, maar waar we heen gaan is nog een verrassing. Het SVZWeekend wordt georganiseerd voor de hele vereniging, dus zowel jong als oud kunnen mee op kamp! De kosten zullen nog bekend worden en deze zullen we, samen met een officiële uitnodiging en verdere details, z.s.m. met jullie delen.

De algemene kampcommissie bestaat dit jaar uit de volgende mensen: Ruth, Tamara, Sylvia, Astrid en Mieke. De sportieve invulling wordt verzorgd door Sander, Kevin en Benjamin. Heb je al vragen? Dan kun je één van bovenstaande mensen persoonlijk even aanschieten of een mailtje sturen naar kamp@svzwbasketbal.nl

Met vriendelijke groet,

De Kampcommissie 2019