Event

– Afgelast – Uitnodiging Landstede vs. Donar

Kom ook kijken!

Hallo allemaal,

De afgelopen seizoenen zijn we met de vereniging naar een paar basketbalwedstrijden geweest van Landstede in Zwolle. Omdat de vorige edities een groot succes waren, willen wij dat graag herhalen. Wij hopen dan natuurlijk dat er zoveel mogelijk leden meegaan om er samen een gezellige dag van te maken. Maar ook niet leden mogen mee. Je mag ook je vrouw, man, vriendin, vriend, broertje, zusje, vader, moeder, opa of oma meenemen.

Op zondag 21 januari speelt Landstede (3e) uit Zwolle tegen Donar (2e) uit Groningen. In de afgelopen 2 jaar hebben deze teams tegen elkaar gespeeld in de play-offs van het kampioenschap. De teams zijn dus aan elkaar gewaagd. De wedstrijd begint om 14.00 uur. We vertrekken om 12.00 vanaf sporthal ’n Dikken, om zo ook de warming-up te kunnen zien.

Jeugdleden die de leeftijd van 16 jaar nog niet hebben bereikt moeten €2,50 betalen. Mensen van 16 jaar en ouder moeten €13 betalen.

Om het iedereen makkelijker te maken, worden de kaarten voor de hele vereniging in een keer besteld. Je kan je daarom opgeven tot donderdag 11 januari. Opgeven kan via de website. Meldt bij het opgeven het aantal en de leeftijden van deze personen en of je een auto hebt die mee kan naar Zwolle. We gaan er net zoals vorige jaren vanuit dat er genoeg mensen zijn die hun auto mee willen nemen.

Met vriendelijke groet,

Activiteitencommissie SVZW basketbal

– Helaas is dit evenement afgelast –

In verband met te weinig aanmeldingen, hebben we besloten dit evenement af te lassen. We gaan het later in het seizoen tijdens een andere wedstrijd opnieuw proberen.

 

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×