Event

MountainMan Mixtoernooi 2018

Uitnodiging zaterdag 19 mei 2018

Als het seizoen weer richting het einde gaat, loopt de vereniging zich juist warm. Traditioneel staat namelijk weer het leukste evenement van het jaar voor de deur, het Mixtoernooi van SVZW Basketbal! Het Mixtoernooi is voor iedereen die de vereniging een warm hart toedraagt een feestje. Leden, oud-leden, vrijwilligers, ouders en andere familieleden maken er met èn voor elkaar ongetwijfeld weer een fantastische SVZW dag van!

MountainMan

In Januari 2017 hebben we tijdens onze ALV Henk Berkhof uitgeroepen tot erelid van SVZW Basketbal. Een titel die hem echt toekomt. Ook hebben we het traditionele SVZW Mixtoernooi, waarvoor hij zich altijd als vaste vrijwilliger inzet, vernoemd naar Henk, namelijk het “SVZW MountainMan Mixtoernooi”.

MountainMan is de bijnaam die Henk vroeger al kreeg toebedeeld. Hij speelde fundantmentaal basketbal, was beresterk en een echte rots in de branding voor zijn teamgenoten. Dat in combinatie met de altijd aanwezige baard was de naam Bergman en “MountainMan” al snel een begrip in de regio.
 
Met ingang van 2017 gaat het evenement in de toekomst dan ook verder onder de naam “SVZW MountainMan Mixtoernooi”

Informatie toernooi
In sporthal ’n Dikken start op een zaterdag 19 mei 2018 mei het MountainMan Mixtoernooi om 11:00 uur en duurt tot ca. 15:00 uur. De dag wordt zoals gebruikelijk afgesloten met een feest in de gezelligste sportkantine van Overijssel, Sportcafé Wierden (tevens trotse sponsor van ons damesteam). Naast alle basketbalwedstrijden is er nog tijd over voor diverse activiteiten die jij zelf kunt bepalen! Dus zie je graag een dunk-contest, een 3-point shootout of skills-challenge, laat het ons weten en wij regelen het. Wij zijn erg benieuwd naar jouw ideeën, dus wees creatief! Tips of ideeën kun je mailen naar mixtoernooi@svzwbasketbal.nl of laat het je trainer weten!

Verkoop loten

Uiteraard verkopen wij deze dag ook weer onze beroemde loten. Doel van de verkoop is het spekken van onze evenementenkas, zodat we ook weer leuke activiteiten gedurende het seizoen 2017/2018 kunnen organiseren. Eén lot kost slechts € 1,-, 6 loten kosten € 5,- Dit jaar hebben we wederom fantastische prijzen, dus houd je vooral niet in en koop een paar loten!

Kosten en introducés

De deelnamekosten voor onze leden bedragen slechts € 5,- per persoon. Ieder lid mag drie introducés kosteloos meenemen. De introducés zullen uiteraard bij jou in het mixteam terecht komen. Het inschrijfgeld kan voor aanvang van het toernooi bij de organisatie contant worden betaald.


Indeling mixteams
Na het sluiten van de deelnamedatum, gaan we alles per cluster (meerdere opgegeven personen) in de mix gooien. Daaruit komen teams die de strijd aangaan om de felbegeerde SVZW MountainMan beker te bemachtigen! De teams worden in poules opgedeeld, waarbij de besten doorgaan naar de “knock-out” rondes. Het team dat uiteindelijk wint, zal naast de beker en alle felicitaties een speciale prijs in ontvangst mogen nemen.

Hoe geef ik mij op?
Dit evenement is helaas geweest. Volgend seizoen komt er weer een nieuw MountainMan Mixtoernooi!

Geef je zo snel mogelijk op, zodat we rekening kunnen houden met het indelen van de teams en het treffen van verdere voorbereidingen. De uiterlijke datum voor het inschrijven is maandag 14 mei. Vergeet niet om je vrienden, broertjes, zusjes en je ouders mee te nemen!

Hopelijk tot ziens op 19 mei in de sporthal!! Wij hebben er zin in!

Met sportieve groet,
Organisatie Mixtoernooi SVZW BasketbaL

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×