Breng jouw stem uit!

De AllStar Awards

Tijdens de AllStar Night op maandag 20 april houden we niet alleen een AllStar Match, maar op deze speciale avond delen we awards uit voor diverse prestaties. Jij kunt helpen met het stemmen op allerlei categorieën! Gedurende de avond worden er ook diverse prijzen uitgereikt. Help jij mee met het uitbrengen van je stem op diverse awards en prijzen?

Bankspeler van het jaar

Ieder team kan wel wat hulp gebruiken, en alle beetjes helpen. Deze genomineerden hebben de hogere teams geholpen toen zij hen het hards nodig hadden! Stem op de bankspeler van het jaar, want geen team kan zonder ze.

Bankspeler van het jaar 2020

Laden ... Laden ...

Defensive player of the year

De beste aanval is een goede verdediging, zeggen ze. Deze genomineerden zijn de beste verdedigers. Wat maakt nou een speler een goede verdediger? Denk aan een keiharde block gevolgd door die bekende "OOOEEEHHH", een snelle steal en omschakeling naar de aanval, maar ook een verdedigende rebound voorkomt een 2e schotpoging. Kortom: stem op de DPOY waar de tegenstander NIET langskomt en voortkomt dat de tegenstander punten scoort!

Defensive player of the year 2020

Laden ... Laden ...

De manke nelis award

Dit is de award die je niet wil winnen... De manke nelis award wordt uitgereikt aan de spelers die door ongelofelijke pech helaas het seizoen vroegtijdig hebben moeten beëindigen... Laten we hopen dat deze troostprijs de wonden lichtelijk verzacht!

Manke Nelis van het jaar 2020

Laden ... Laden ...

Center van het jaar

Een echte center houdt van het fysieke contact en vecht onder de basket. "Buffelen" is een bekend begrip voor spelers in deze positie. Rebounden, blocken en een arsenaal aan post-moves maken deze spelers de ideale center. Wie vind jij de beste center?

Center van het jaar 2020

Laden ... Laden ...

Forward van het jaar

Een goede forward maakt het speelveld groter. Een gevarieerde skillset maakt een forward de meest veelzijdige basketballer. Een goed afstandsschot, snelheid, drives, steals, passes en dribble-skills... Een goede forward kan het allemaal! Op wie stem jij?

Forward van het jaar 2020

Laden ... Laden ...

Guard van het jaar

Iedere aanval begint bij de guard. Als spelverdeler is deze speler gezegend met spelinzicht, een steady balcontrole en het vinden van iedere teamgenoot met on-point-passes. Als je dan ook nog eens wat steals hier en daar pakt of gevaarlijk bent achter de 3-punterslijn, dan ben je helemaal een top guard! Stem nu!

Guard van het jaar 2020

Laden ... Laden ...

Het manusje van alles

Een center die ook goed de bal kan opdribbelen, of een forward met een goed schot maar ook post-moves? Sommige spelers zijn gezegend met een trukendoos en kunnen op meerdere posities worden ingezet. Het zijn geen specialisten, maar generalisten die er voor zorgen dat het team een stuk flexibeler wordt.

Speelt op meerdere posities 2020

Laden ... Laden ...

Most Improved Player

Groei is belangrijk en voor de Most Improved Player stond groei dit jaar centraal. Aanwezigheid op de trainingen en wedstrijden is slechts het begin, maar voor de MIP gaat het verder met gedrevenheid en toewijding. Stem op de Most Improved Player waarvan jij denkt die dit jaar de grootste stappen heeft gemaakt.

Most Improved 2020

Laden ... Laden ...
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×