Fluiten en tafelen

Alle competitie-spelende leden zijn verplicht om te fluiten of te tafelen bij de wedstrijden van andere teams. Op deze pagina kun je altijd het meest recente fluit- en tafelschema downloaden.

Download het schema

Zorg er voor dat je er altijd bent en zorg natuurlijk ook dat je op tijd aanwezig in de sporthal bent. Ruilen met fluiten of tafelen regel je altijd zelf en hoe eerder je hier voor zorgt, hoe eerder dit lukt. Benader de persoon met wie je wilt ruilen altijd persoonlijk en niet indirect via bijv. een appje of mailtje.

Verzaken, het niet op komen dagen of het niet regelen van een vervanger wordt automatisch gestraft met een boete van €10,- en een schorsing. Houd dus rekening met het schema en noteer het in je agenda om dubbele afspraken te voorkomen.

Er wordt altijd zoveel mogelijk geprobeerd om rekening te houden met ervaring en ook proberen we iedereen evenveel op het schema te zetten. Voor vragen of opmerkingen kunnen jullie terecht bij Michiel Bossink: zaalwacht@svzwbasketbal.nl