Lid worden

Ben je sportief, gemotiveerd en op zoek naar een gezellige en fanatieke vereniging? Heb je interesse in basketbal en wil je graag spelen bij onze basketbalvereniging? Meld je dan aan bij SVZW Basketbal! Vul een paar gegevens in via het onderstaande formulier en ontvang het aanmeldingsformulier per e-mail. Je kunt dit formulier inleveren bij Steven Aalvink (ledenadministratie). Direct aanmelden is de eerste 6 weken gratis trainen! Contributiebedragen gelden voor het huidige seizoen en kunnen dus per seizoen verschillen. Houd hier rekening mee.

Voor ouder(s)/verzorger(s) met een laag inkomen bestaat de mogelijkheid om via het Jeugdsportfonds Wierden een bijdrage te ontvangen voor de contributie en eventueel kleding. Contactpersoon binnen de vereniging is Jelmer Pepping (j.pepping@svzwbasketbal.nl). Voor meer informatie, kijk op overijssel.jeugdsportfonds.nl

Ben je er nog niet helemaal uit? Wil je je eerst oriënteren? Dat kan! Kom gewoon eens langs bij onze sporthal en train drie keer gratis mee om onze gezellige club persoonlijk te ervaren. Meer weten over de teams?

Bekijk alle teams