Vacature bestuurslid jeugdcommissie

Bij onze jeugd staat plezier, sportiviteit en waardering hoog in het vaandel! Dat houden we ook graag zo, voor iedereen. Sinds 2012 hebben we in het bestuur iemand die hiervoor verantwoordelijk is. Deze plek komt m.i.v. het nieuwe seizoen vrij, dus we zoeken een nieuw bestuurslid jeugdcommissie Het bestuurslid jeugdcommissie heeft de volgende taakstelling.

BESTUURSLID JEUGDCOMMISSIE

Is verantwoordelijk voor het begeleiding van de jeugdteams binnen SVZW basketbal en het signaleren en oplossen van knelpunten daarbinnen. Organiseert daarnaast zowel basketbalverwante als niet basketbalverwante activiteiten voor de jeugd. Zorgt voor bekendheid van de basketbalsport binnen de gemeente Wierden.

Taken:

• Opstellen van een algemeen jeugdplan
  • Opstellen van een jaarplan
  • Is een aanspreekpunt voor jeugdleden en hun ouders
  • Signaleren knelpunten en trachten deze op te lossen
  • Organiseren ouderavond
  • Organiseren jeugdtrainingen op basisscholen
  • Zorg dragen voor organisatie jeugdactiviteiten
  • Verzorgt introductie en begeleiding van startende jeugdleden
  • Informeren technische commissie m.b.t. technische problemen

Geïnteresseerd?

Stuur een mail naar: m.post@svzwbasketbal.nl met als onderwerp: Jeugdcommissie.