Uitnodiging ALV 2017

Beste leden, ouders, recreanten, vrijwilligers en bestuursleden,

We zijn weer een jaartje verder, dus het is al weer hoog tijd voor de algemene leden vergadering. Dit willen we natuurlijk doen met al onze leden, maar ook de ouders, vrijwilligers en betrokkenen van onze prachtige basketbalvereniging.

Op maandagavond 30 januari zijn jullie dus van harte uitgenodigd voor de ALV. Dit jaar gaat het plaatsvinden in het Zalencentrum Het Anker, aan de Wilhelminastraat 28 te Wierden. Trainingen die avond komen dus te vervallen!

Vanaf 18:00 uur gaan we beginnen met de jeugd-ALV. Hierbij wordt de aanwezigheid verwacht van ons mini-team en het U14 team.
Aansluitend vanaf 19:00 uur tot ongeveer 21:00 gaat de gewone ALV verder voor de overige teams.

Ieder hoofd van onze commissies zullen tijdens de ALV hun verslag doen van afgelopen jaar en kijken we naar wat er voor SVZW het komende jaar op de planning ligt. Ook heeft u als ouder, recreant of lid de gelegenheid om vragen te stellen of met opmerkingen, suggesties en tips te komen over beleid, activiteiten, competitie etc. Na de ALV is er uiteraard nog een borrel, dus blijf nog even plakken!

Voor de senioren is aanwezigheid verplicht. Voor de jeugdteams verwachten we minimaal één ouder per lid. Ouders worden ook bij de gewone ALV verwacht. We gaan er dus van uit dat we iedereen zullen zien, maar mocht je, ondanks dat de ALV plaatsvindt op een basketbalavond, niet aanwezig kunnen zijn, kun je je afmelden door te mailen naar info@svzwbasketbal.nl.

Laten we er een prachtig en sportief jaar van maken!

Met sportieve groet,

Het bestuur van SVZW Basketbal