Uitnodiging ALV 2015-2016

Een nieuw jaar, tijd om terug te kijken en natuurlijk weer vooruit te blikken. Nieuwe plannen, nieuwe energie, we hebben als vereniging een goed jaar gehad maar we kunnen niet stilstaan, onze basketbalvereniging moet verder groeien om weer gezond te worden, daar zijn we jullie allemaal voor nodig.

Het bestuur wil alle leden, ouders en verzorgers, vrijwilligers en liefhebbers hierbij uitnodigen voor onze Algemene Leden Vergadering. Deze ALV organiseren we op 25 januari om 19:30 in het sportcafé van sporthal ’n Dikken. Dit is een verplichte bijeenkomst voor en van alle leden en we verwachten dus dat jij er ook bij bent, mocht je nu echt niet kunnen dan moet je je afmelden bij onze secretaris Matthijs Nieuwerth. We verwacht net als vorig jaar weer een goede opkomst en we naken er met z’n allen een fantastisch jaar van, wij zijn SVZW Basketbal!

JEUGD ALV

Speciaal voor onze jeugdleden hebben we een jeugd ALV, deze begint op deze avond om 19:00. Hierin zal onze jeugd worden uitgelegd wat een vereniging inhoudt en wat we allemaal moeten doen om te zorgen dat we allemaal een potje basketbal te kunnen spelen.

Marco Post

Voorzitten SVZW Baketbal