Tweede overwinning voor de Dames

Dames 4 uit Tubbergen waren afgelopen weekend op bezoek in Wierden. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden aangezien SVZW vorig jaar twee keer gewonnen had. Dit jaar is het team van Eurosped 4 echter behoorlijk veranderd, dus de dames wisten niet goed wat hun te wachten stond. In de eerste paar minuten ging de wedstrijd gelijk op en aan het einde van het eerste kwart had SVZW een kleine voorsprong behaald van 5 punten. Het eerste kwart zette gelijk de toon voor de rest van de partij. Het was een fysieke en niet al te sportieve wedstrijd. Het nieuwe systeem van de dames bleek ook deze wedstrijd weer effectief en de scores werden op een mooie manier binnengehaald. De kleine voorsprong van het eerste kwart werd in de rest van de wedstrijd behouden en de eindstand luidt dan ook: 51 – 46. De tweede overwinning van de dames van SVZW is een feit!

Heren 2 moesten aantreden tegen Arriba 2. De mannen van SVZW begonnen goed en namen een voorsprong van 15-8. De voorsprong werd de hele wedstrijd behouden tot aan het laatste kwart. Daar wisten de mannen het hoofd niet cool te houden en werd het 52-52.