Tiende overwinning van Heren 2

Tiende overwinning van Heren 2

Gisteravond speelde Heren 2 thuis tegen Valley Bucketeers 3. In de eerste ontmoeting dit seizoen was de uitslag 34-73 in het voordeel van SVZW. Ook deze keer gingen de mannen voor de winst. Er werd vanaf het eerste fluitsignaal met een hoog tempo gespeeld. Een strakke verdediging leidde tot veel steals en makkelijke scores. Er werd erg effectief gespeeld en na 10 speelminuten stond het al 34-5 voor de Wierdenaren.

Het tweede kwart bleef het tempo hoog en ook kwamen de heren uit Nijverdal moeilijk langs de verdediging. De score werd nog eens flink uitgebreid en bij rust noteerde de stand 54-18. In de tweede helft was er weinig verandering. Het thuisteam speelde erg goed samen en met veel variatie in aanvallen wist het team te scoren. Alle spelers kwamen aan scoren toe, dus de sfeer zat er ook goed in. Na een tussenstand van 80-23 in het derde kwart, gingen de heren het laatste kwart in en uiteindelijk won Wierden overtuigend met 102-31.

Na dertien wedstrijden heeft Heren 2 tien overwinningen te pakken. De volgende tegenstander is Isala 2, die op dit moment op de derde plek staat.


Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×