SVZW wint wederom in Nijverdal

Heren 1 pakte laatst al een overwinning in Nijverdal tegen The Valley Bucketeers Heren 2. Ditmaal was het de beurt aan de dames om voor de winst te gaan.

Voor een-na-laatste wedstrijd van het seizoen konden de dames richting Nijverdal voor een partijtje tegen the Valley Bucketeers 2. Deze wedstrijd was het tegenovergestelde van de afgelopen wedstrijd tegen Eurosped. Er werd goed gefloten, de dames hadden rust in het spel en het schot zat er goed in. Totaal tegen de verwachtingen in, begon SVZW met een voorsprong, die in de rest van de eerste helft langzaam en gestaag werd uitgebouwd.

In de rust stonden onze dames 9 punten voor en er werd verwacht dat Valley Buck na de rust fel terug zou komen. Dit gebeurde echter niet en voor de eerste keer sinds jaren hebben de dames van SVZW weer een winst tegen Nijverdal geboekt. Op naar de allerlaatste wedstrijd van het seizoen, thuis tegen Risne Stars 2, waar we hopelijk deze keer wel van zullen winnen. Eindstand in Nijverdal 22 – 39.