SVZW Kerststol Actie 2015

Beste leden,

Dit jaar steekt basketbalvereniging S.V.Z.W. zijn handen uit de mouwen, helpen jullie mee?
Omdat we graag zien dat onze leden er netjes bijlopen, organiseren we dit jaar een kerstol actie t.b.v. nieuwe kleding voor de jeugdleden.

We hebben Dirk Voortman Vers Service bereid gevonden om tegen gereduceerd tarief kerststollen te verzorgen voor S.V.Z.W.
De stollen van ca. 750 gram zijn van uitstekende kwaliteit en kosten slechts €6,50.

Jullie ontvangen allemaal een brief met daarin de nodige informatie.

Bij deze brief zit een inschrijflijst om nu alvast je ouders/familie, vrienden of bekenden te vragen of zij zo’n heerlijke kerststol willen kopen. Gelijk betalen bij bestelling. De inschrijflijst en het opgehaalde geld lever je uiterlijk maandag 14 december in bij Maarten Berkhof of Jouke Pepping. De inschrijflijst krijg je weer terug bij het afhalen van de stollen zodat je precies weet wie er bij jou een kerststol gekocht hebben om ze daar langs te brengen.

De bestelde stollen dienen zelf door de leden afgehaald te worden op dinsdag 22 december voor sporthal ’n Dikken tussen 19.00 en 20.00 uur. De stollen dien je zelf af te leveren, uiterlijk op woensdag 23 december.

Om deze actie te laten slagen gaan we ervan uit dat
elk lid minimaal 5 stollen gaat verkopen.
Meer mag natuurlijk altijd. Voor het jeugdlid (U14 en U18)
dat de meeste stollen verkoopt  is er een leuke prijs.
Hebben jullie nog vragen over deze actie neem dan contact op met Maarten Berkhof 06-27281550

Met vriendelijke groet,

Activiteitencommissie S.V.Z.W. Basketbal