SVZW goes Landstede!

Vorig seizoen zijn we met een groep jeugdleden naar een eredivisie basketbal wedstrijd van Landstede in Zwolle geweest. Een groot succes! Ook de senioren zijn al is naar een wedstrijd van Landstede geweest. Het lijkt ons leuk om dit seizoen met de hele vereniging naar Zwolle te gaan en met iedereen de spelers van Landstede aan te moedigen! We zien dit als een leuke activiteit waarbij senioren en jeugdleden elkaar beter leren kennen.

Landstede (Zwolle, 4e plek) speelt zondag 22 maart tegen Donar (Groningen, 3e plek). Het belooft een spannende wedstrijd te worden! De wedstrijd begint om 14:00 uur. Om de warming-up ook te kunnen zien, vertrekken we rond 12:00 uur vanaf sporthal ’n Dikken. Jeugdleden onder de 16 jaar kunnen gratis mee naar binnen! Ben je 16 jaar of ouder, betaal je 6,50 euro.

Het lijkt ons leuk om met zoveel mogelijk mensen die kant op te gaan! Wil je je vrouw, vriendin, broertje, zusje, vader, moeder, opa of oma ook meenemen? Geen probleem!

Het is handig als we de kaarten met de hele vereniging tegelijk bestellen. Je kunt je daarom tot 15 maart opgeven door een e-mail te sturen naar j.pepping@svzwbasketbal.nl . Opgeven in de sporthal of via de telefoon mag ook! Geef hierbij aan met hoeveel personen je mee wilt en of je een auto hebt die mee kan naar Zwolle. We gaan er vanuit dat er genoeg mensen zijn die hun auto mee willen nemen.