Seizoenstart SVZW Basketbal 2016-2017

Het nieuwe seizoen staat weer voor de deur, deze zal voor ons weer beginnen in de week van maandag 29 augustus en woensdag 31 augustus. Jullie hebben al vernomen van de “Bootcamp” week die aan het start van het seizoen plaats zal vinden.. Dit wordt georganiseerd door de TC, die bestaat uit onze SVZW Trainers.

We beginnen dit seizoen met een U14 team, dit is het U12 team van vorig seizoen wat het nu gaat opnemen in de U14 competitie, We hebben weer een U18 team waar we dit seizoen veel van verwachten. Twee volle maar gezellige heren senioren team en tenslotte mogen we dit geheel weer aanvullen met een dames seniorenteam. De dames hebben de laatste weken van vorig seizoen de kans gekregen om een team te vormen en het te laten zien dat ze ook een plekje in de competitie verdienen dit seizoen. Dit hebben ze met vlag en wimpel gehaald en ik verwelkom dan ook namens de gehele vereniging nogmaals dit dames team, een verrijking voor deze vereniging!

Trainingstijden seizoen  2016 -2017
U14: Maandag 17:00 – 18:15
U18: Maandag 18:15 – 19:30
H2: Maandag 18:15 – 19:30
H1: Maandag 19:30 -21:00
D1: Woensdag :21:00 – 22:30

Woensdagavond tussen 19:30 – 21:00 is er dus nog steeds ruimte van de vrije training voor de senioren (+ de U18). Hier wordt vaak op een gezellige en leuke manier een “potje basketbal” gespeeld. Zelf vind ik dit een geweldige pluspunt van deze vereniging waarin je elkaar ontmoet en ook eens met andere mensen buiten je team een wedstrijdje kunt spelen. Wel is het belangrijk dat de bezetting van deze “vrije training” benut blijft worden, laten we er wel voor zorgen dat de opkomst hier goed is en blijft!

Trainers seizoen 2016 – 2017
U14: Frank Heersink & Jelmer Pepping
U18: Harm-Jan Velten & Frank Heersink
H2: Daniel Pattiasina
H1: Kevin Grevink & Benjamin Pattiasina
D1: Roy Pouwel & Niek Tijhuis

Alles is weer in werk gezet om er een geweldig seizoen van te maken, daar werk je natuurlijk ook zelf aan mee want samen maken wij van deze basketbalvereniging de leukste en gezelligste vereniging uit de omgeving.

Nog één opmerking, we hebben het dit jaar voor elkaar gekregen om alle thuiswedstrijden op dezelfde dag te krijgen in de sporthal. Dat betekend dus dat als je team thuis speelt alle teams thuis spelen. hou hier nu gewoon rekening mee dat je niet alleen een wedstrijd speelt, maar ook daarnaast vast nog wel een taak moet uitvoeren om de andere wedstrijden ook te laten spelen. Dit kunnen niet altijd dezelfde mensen zijn, Samen zijn we SVZW Basketbal, samen maken we deze geweldige basketbal club!

Met sportieve groet,

Marco Post