Samen goed van start

Beste leden,

De meesten zullen op dit moment nog genieten van de zomervakantie, De basketbalvereniging is al weer druk bezig voor een  goede seizoenstart. Voor je het weet gaan de deuren van de sporthallen weer open, De trainingen starten weer op maandag 29 augustus en woensdag 31 augustus. Namens de technische commissie willen we deze eerste week gebruiken om “rustig” de conditie van iedereen weer een beetje op peil te brengen. De Technische Commissie organiseert de eerste week een  SVZW Boot Camp! Dit  gaan we doen voor alle leden, het thema gedurende deze week is dan ook “Samen goed van start!”

Het programma van deze bootcamp week:
Maandagavond gaan we van start in Sporthal ’n Dikken van 19:00 – 21:00 uur.
Onder begeleiding van de SVZW trainers gaan we met z’n allen allerlei leuke oefeningen doen om het conditieniveau van de leden weer een op pijl te krijgen. We hebben voor ieder lid wat leuks in petto. Dus ongeacht jongen, meisje, jeugd, senior of recreant: er is voor iedereen wat te doen!

Woensdagavond gaan we verder in Sporthal het Noordbroek van 19:30 – 21:00 uur.
Na een dagje te hebben uitgerust gaan we weer verder en voeren we het tempo langzamerhand op! Er zijn zowel in de zaal als buiten activiteiten gepland. Neem dus naast je zaalschoenen ook je hardloop- of buitenschoenen mee.

Donderdagavond vervolgen we de Boot Camp op Het Lage veld van 19:00 – 20:00 uur.
We bouwen de bootcamp langzaam af door buiten nog even in beweging te blijven. Neem dus je hardloop- of buitenschoenen mee.

Vrijdagavond sluiten de Boot Camp week af met een gezellige BBQ bij huize Familie Muggen.
Laat je sportspullen maar thuis, want we sluiten de week gezellig af met een hapje en een borreltje. Voor de deelname aan de bbq is er een inleg van slechts €5 per persoon.

Deelname
Al onze leden zijn ingeschreven voor deze bootcamp. De maandag is voor iedereen, de rest van de week is voor de senioren en de U18. Kun je een dag niet, meld je dit even aan ondergetekende. Ook voor vragen neem gerust contact op met mij. Ik hoop jullie allemaal de 29ste gezond en uitgerust te zien! De inschrijving van de bbq zal gedaan worden door jullie trainer.

Ouders jullie zijn ook van harte welkom om te kijken, of nog beter, doe gezellig mee! Geniet nog even van de vakantie en we zien elkaar snel.

Met sportieve groet,
Namens de Technische Commissie SVZW Basketbal