Recreanten gezocht

SVZW Basketbal is op zoek naar recreanten, we willen de band met oud-leden graag aanhalen en daarbij mensen die een balletje willen gooien zonder verplichten een plek te geven.

Heb jij, of ken je iemand die in het verleden wel eens een balletje hebben gegooid. Vertel ze dan dat wij ze zoeken, zeg ze dat we weten dat het af en toe nog moet kriebelen? Even weer lekker een balletje gooien, even alles eruit zweten en gezellig na het trainen samen een drankje doen en even bijkletsen.

De woensdagavond is voor de senioren een vrije inloop, dat betekend dat er altijd wel wat leden aanwezig zijn maar ook dat we ruimte genoeg hebben op die avond om mensen te verwelkomen. Naar een warming-up lekker een balletje gooien, je bent meer dan welkom vanaf 19:30 (tot 21:30). Mocht je meer informatie willen dan kun je contact opnemen met Maarten Berkhof.