Opnieuw winst voor heren 2

Afgelopen weekend ging Heren 2 met 12 man op weg naar Eurosped Twente Basketbalveren Heren 2. De heren uit Wierden begonnen sterk aan de wedstrijd. De bal ging goed rond, er werden mooie aanvallen gespeeld en de verdediging stond goed. Het eerste kwart werd gewonnen met 23-12. Na het goede begin werd er gelijk op gespeeld en was de stand bij rust 38-27 in het voordeel van SVZW. Na de rust werd het spel wat harder gespeeld en waren beide teams continu in foutenlast. In het 3e en 4e kwart werden dan ook 39 vrije worpen toegekend. Het 3e kwart eindigde in 58-48 en er werd uiteindelijk gewonnen met 70-58. Weer een roze papiertje voor heren 2.

De dames van SVZW speelden op zaterdagavond thuis tegen the Valley Bucketeers. Voor aanvang van de wedstrijd stond Valley Buck op doelsaldo onder SVZW, dus het beloofde een spannende wedstrijd te worden. Vanaf het begin werd het alleen al snel duidelijk dat de dames deze wedstrijd niet zouden winnen. De fanatieke tegenspeelsters konden makkelijk scoren en kwamen al snel op een voorsprong, die in de rest van de wedstrijd alleen maar verder werd uitgebreid. Het was een sportieve en vriendschappelijke wedstrijd die eindigde in 33 – 58.