Opnieuw geen winst in Tubbergen

De dames zijn afgelopen weekend voor de tweede keer op rij richting Tubbergen gereden voor een wedstrijd, deze keer tegen Eurosped Dames 4. SVZW begon de wedstrijd dramatisch en eindigden het eerste kwart met slechts 2 punten, tegenover 18 punten van Eurosped.

Door een verandering van aanvalssysteem konden de dames in de daaropvolgende kwarten meer weerstand bieden, waarbij twee kwarten werden gewonnen en één kwart gelijk werd gespeeld. Eurosped speelde ruw en fel waarbij er geregeld wat speelsters over de vloer gleden. Jammer genoeg konen onze dames de achterstand van het eerste kwart niet te boven komen. Eindstand 49-39.