Ondanks een vliegende start toch verlies voor Dames 1

Op een vroege vrijdagavond moesten de dames spelen in Enschede. Het was voor menigeen kunst en vliegwerk om op tijd in de Diekmanhal aanwezig te kunnen zijn. Maar het lukte uiteindelijk, na een halve warming-up met het halve team, om toch met 8 dames en 1 coach aan de wedstrijd te beginnen.

Een wedstrijd die erg voortvarend van start ging voor de dames van SVZW. Alle ballen vlogen er achter elkaar in, ongeacht de afstand of tegenstand. Helaas mocht dit niet baten, door een goede inhaalrace van Amical stonden de dames met de rust toch achter. Dit mede door een aantal dubieuze beslissingen van de scheidsrechters. Fouten die geen fouten waren werden afgefloten. Andere overtredingen, die wel degelijk fouten waren, werden niet afgefloten. En een iets te harde, terug gegooide bal werd direct bestraft met een technische fout!

In de tweede helft van de wedstrijd wist Amical de voorsprong niet verder uit te breiden, maar konden de dames uit Wierden helaas ook niet veel dichter bij komen. Ook de schitterende snoekduik van Tamara mocht niet baten.
Eindstand 49 – 33.

Waar de mannen (en Ellis) een nederlaag in het café wegdrinken, besloten de dames na afloop een bezoekje te brengen aan de Mac voor een welverdiende burger en McKrokket (speciaal voor Jessica).