Nieuwe regels

Komend weekend worden de eerste wedstrijden gespeeld en het nieuwe fluit- en tafelschema kun je op de website downloaden. Vanaf dit jaar hebben we de regels rondom het fluiten en tafelen flink aangescherpt. Er wordt strenger gecontroleerd of de leden zich aan de afspraken houden. Als het goed is hebben alle leden inmiddels een nieuwsbrief ontvangen waarin de nieuwe regels duidelijk worden uitgelegd.

Kort samengevat: Ben je ingedeeld om te fluiten of te tafelen, zorg dan dat je op tijd aanwezig bent in de sporthal. Kun je niet? Regel dan zelf voor een vervanger met iemand binnen je team. Heb je geen vervanger geregeld en ben je ook niet op komen dagen, dan krijg je een boete.

Voorkom dus dat je een boete krijgt en kijk alvast op het fluit- en tafelschema en maak geen andere plannen als je staat ingedeeld. Wanneer je voor een vervanger hebt gezorgd, is het prettig als je de zaalwacht ook op de hoogte stelt via zaalwacht@svzwbasketbal.nl (ook voor vragen over het fluiten en tafelen kun je die hier stellen).

Het team met de minste boetes en de mensen die het meest andere leden vervangen, worden aan het einde van het seizoen beloond!

Veel succes met het fluiten en tafelen en natuurlijk ook met de wedstrijden!