NBB gaat verder digitaliseren

De NBB heeft de afgelopen maanden gebruikt om over te stappen naar een ander softwarepakket. Het verouderde informatiesysteem “ISS” is nu opgevolgd door Sportlink. Als vereniging maakten we al gebruik van Sportlink voor onze financiële administratie. Dat maakte van onze vereniging een speciaal gevalletje waarbij de complete migratie iets meer aandacht vereiste. Maar de wedstrijdplanning is op dit moment zo goed als rond. Ook het takenschema voor scheidsrechters en tafellaars is in de maak om ervoor te zorgen dat we het seizoen goed kunnen starten!

DWF-Digitaal Wedstrijd Formulier

We gaan dit seizoen dan ook over op een digitale manier van wedstrijden registreren. Dit gebeurt door middel van een digitaal wedstrijd formulier (DWF). Sinds kort hebben we deze informatie van de NBB ontvangen en moeten wij nu alle leden hiervan op de hoogte brengen.

Er komen 3 introductiemomenten. Iedereen moet er hiervan één bijwonen (vanaf U16).
De inschrijvingen lopen via jullie trainers. Jullie ontvangen hierover nog een mail. We verwachten dat ieder lid hierin aan deelneemt!

Tevens zijn we met het bestuur aan het onderzoeken welke voordelen we nog meer uit Sportlink kunnen halen. We houden jullie de komende tijd op de hoogte van deze ontwikkelingen.