Mixtoernooi SVZW Basketbal 2015

Het seizoen zit er weer op en de zomer komt er aan. Op zaterdag 16 mei 2015 zal het jaarlijkse mixtoernooi plaatsvinden in sporthal ’n Dikken. De aanvangstijd is 11:00 uur en het mixtoernooi zal duren tot ongeveer 15:00 uur. Deelname is slechts €5,- per lid. Daarnaast mag ieder lid een paar introducés kosteloos meenemen. De introducés zullen uiteraard bij jou in het mixteam terecht komen. Het inschrijfgeld kan voor aanvang van het toernooi bij de organisatie worden betaald.

Tijdens het toernooi is er ook de gelegenheid om loten te kopen, waarbij er leuke prijzen te winnen zijn! Daarnaast is er nog tijd over voor diverse activiteiten die jij zelf kunt bepalen! Dus zie je graag een dunk-contest, 3-point shootout of skills-challenge, laat het ons weten en wij regelen het. Wij zijn erg benieuwd naar jou ideeën, dus wees creatief!

Hoe geef ik mij op?

Je kunt je opgeven door een e-mail te sturen naar: maarten_berkhof88@hotmail.com en zet hierin de volgende gegevens:

  • Je naam
  • Leeftijd en het team waarin je speelt
  • Namen van eventuele introducés
  • Leeftijden van eventuele introducés
  • Welke activiteit/evenement je graag ziet tijdens het mixtoernooi

Geef je zo snel mogelijk op, zodat we rekening kunnen houden met het indelen van de teams. De uiterlijke datum voor het inschrijven is maandag 11 mei. Vergeet ook niet om je vrienden, broertjes, zusjes en je ouders mee te nemen! Meehelpen met organiseren mag ook!

Hopelijk ben je er 16 mei ook bij en tot ziens in de sporthal!

Groetjes,
Organisatie Mixtoernooi SVZW Basketbal

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×