Mixtoernooi en Reünie SVZW Basketbal 2014

In 1969 was onze prachtige basketbalvereniging opgericht en ter ere van ons 45-jarig bestaan organiseren wij een reünie in combinatie met een mixtoernooi.

Op zaterdag 19 april 2014 zal het mixtoernooi plaatsvinden in sporthal ’n Dikken. De aanvangstijd is 11:00 uur en het mixtoernooi zal duren tot ongeveer 15:00 uur. Deelname is slechts €5,- per lid. Daarnaast mag ieder lid een paar introducés kosteloos meenemen. De introducés zullen uiteraard bij jou in het mixteam terecht komen. Het inschrijfgeld kan voor aanvang van het toernooi bij de organisatie worden betaald.

Tijdens het toernooi is er ook de gelegenheid om loten te kopen, waarbij er leuke prijzen te winnen zijn! Daarnaast kun je deelnemen aan de Skills Challenge en de 3-point Contest. Na het toernooi zullen we in het sportcafé de prijsuitreiking houden.

Vanwege ons 45-jarig bestaan zullen wij zoveel mogelijk oud-leden uitnodigen, om na het toernooi de reünie te houden.

Hoe geef ik mij op?

Je kunt je opgeven door een e-mail te sturen naar: maarten_berkhof88@hotmail.com en zet hierin de volgende gegevens:

– Je naam
– Leeftijd en het team waarin je speelt
– Namen van eventuele introducés
– Leeftijden van eventuele introducés

Geef je zo snel mogelijk op, zodat we rekening kunnen houden met het indelen van de teams.
De uiterlijke datum voor het inschrijven is maandag 14 april.

Hopelijk ben je er 19 april ook bij. Geniet nog even van de laatste paar wedstrijden en tot ziens in de sporthal!

Groetjes,

Organisatie Mixtoernooi SVZW Basketbal