Mixtoernooi 2014

Aanstaande zaterdag is het zover: Het mixtoernooi van SVZW Basketbal 2014. We hebben al erg veel opgaven binnengekregen en we verwachten een groot succes! Ook voor de reünie hebben we veel aanmeldingen binnengekregen.

Het toernooi zal beginnen om 11:00 uur in Sportal ’n Dikken. De zaal is open vanaf 10:30 uur, dus vanaf dan kunnen alle deelnemers omkleden. Alle leden kunnen hun inschrijfgeld vooraf bij de ingang betalen.

Na ongeveer 15:00 uur zal het toernooi tot een einde komen en kunnen alle deelnemers zich omkleden. De prijsuitreiking zal in Sportcafé Wierden plaatsvinden. De reünie zal hier vervolgens ook beginnen.

Wij wensen iedereen heel veel plezier op het toernooi en de reünie. Tot zaterdag!