Mixtoernooi 2012

Het is bijna zover! De zomervakantie is helaas voorbij, maar het basketbalseizoen mag gelukkig weer beginnen. Om deze gelegenheid in het zonnetje te zetten, wordt er dit jaar een mixtoernooi georganiseerd. Het toernooi zal worden gehouden vóór de eerste training van het nieuwe seizoen.

Op maandag 3 september zal het mixtoernooi plaatsvinden in sporthal ‘n Dikken. De aanvangstijd is 17:45 uur en het mixtoernooi zal starten om 18:15 uur. De kosten voor deelname zal slechts €5,- per persoon zijn. Daarnaast mag ieder lid twee introducés kosteloos meenemen. De introducés zullen uiteraard bij jou in het mixteam komen. Het inschrijfgeld kan voor aanvang van het toernooi bij de organisatie worden betaald.

Tijdens het toernooi is er ook de gelegenheid om loten te kopen, waarbij er leuke prijzen te winnen zijn! Het toernooi zal ongeveer duren tot 21:00 uur. Om 21:20 uur zal de prijsuitreiking in het sportcafé plaatsvinden.

Hoe geef ik mij op?
Je kunt je opgeven door een e-mail te sturen naar: mixtoernooi@svzwbasketbal.nl en zet hierin de volgende gegevens:

  • Je naam
  • Leeftijd en het team waarin je speelt
  • Namen van eventuele introducés
  • Leeftijden van eventuele introducés

Geef je zo snel mogelijk op, zodat we rekening kunnen houden met het indelen van de teams. De uiterlijke datum voor het inschrijven is vrijdag 31 augustus.

Hopelijk ben je er 3 september ook bij. Geniet nog even van de vakantie en tot ziens in de sporthal!

Groetjes,

Organisatie Mixtoernooi SVZW Basketbal

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×