Heren 3 start met oefenwedstrijd

Gisteravond heeft ons Heren 3 team het seizoen geopend met een oefenwedstrijd tegen een recreantenteam uit Enschede. In dit team spelen onder andere oud-svzw’ers Raoul van Wezel en Jordy Cress.

Het nieuwe Heren 3 team, dat al een paar weken flink aan het trainen en voorbereiden is, gingen rond 8 uur richting de Diekmanhal in Enschede. Aanwezig waren spelers Michael Bossink, Jasper Grob, Vincent Hofman, Arno de Jager, Chris Ketelaar, Remco van der Meulen, Johan Muggen, Jouke Pepping, Arjo van Rij en Raymond Voortman en trainer Daniel Pattiasina. Dit werd de eerste keer dat deze samenstelling een wedstrijd in ging. Dit was ook te zien na een moeizame start van een 26 – 4 achterstand. Aan een gezellige sfeer ontbrak het niet tussen de spelers en het was dan ook een zeer vriendschappelijke pot.

Langzamerhand vonden de SVZW-ers hun ritme en begonnen strakker te verdedigen en vaker te scoren, waardoor ze weer terug in de wedstrijd kwamen. De eindstand na vier kwarten was dan ook 82 – 61 in voordeel van de mannen uit Enschede. Binnenkort zullen deze recreanten nogmaals verschijnen in een oefenduel, maar dan zal Heren 1 hun tegenstander zijn. De oefenwedstrijd viel erg in de smaak en er werden al plannen gemaakt om over een half jaar nogmaals een duel aan te gaan.

De avond werd afgesloten in het sportcafé, waar de jongens nog een paar welverdiende biertjes namen.