Heren 2: Wierdense sporthal niet donker genoeg voor Stars

Sonntag, verslagdag!  Een belangrijke man wiens naam onbekend is zei ooit “Stars can’t shine without darkness”. Dit was gisteravond ook duidelijk te zien in de Wierdense sporthal. Het was blijkbaar niet donker genoeg in de zaal, want de Stars ’84 uit Vroomshoop kwamen nauwelijks aan spelen toe. De mannen uit Wierden gooiden daarentegen wel een aantal ballen raak en wonnen de wedstrijd met 97-24.

Yeah! Johan (J-Dog) begon de wedstrijd met een mooie score en een blokje op een tegenstander van +2 meter. Hij zette hiermee de trend voor een fanatieke eerste helft. Ook onze guards pakten een aantal mooie steals waardoor we snel op een ruime voorsprong kwamen. Het verhaal gaat dat er in de rust een nieuw netje opgehangen moest worden omdat die zo versleten was door de vele scores.

Later in de tweede helft verzwakten de mannen van Heren 2. De wedstrijd was al gewonnen en er werd wat slap gespeeld. Dit resulteerde in wat kritiek van de coach en een wat klagerige sfeer op de bank. In het laatste kwart was het woord ‘speelminuten’ verboden om te noemen op de bank dus sprak men vooral over Patricia Paay, soorten Andrelon shampoo, Jeroen’s vrijdagavond bij de carnaval & andere wereldproblematiek.

Vlug werd de wedstrijd uitgespeeld. Al met al kunnen de heren terugkijken op een mooie wedstrijd waar niet het maximale werd uitgehaald. Helaas werd de magische grens van 100 punten net niet gehaald. Wellicht komt dit ook door de teamregel: “diegene die het 100ste punt scoort, doet een rondje”.

Iedereen sprong natuurlijk snel onder de douche, om daarna de overwinning gezamenlijk te vieren in het Sportcafe. Daar lieten de mannen zien dat ze nog best fanatiek konden zijn en dit ook lang vol konden houden. Samen met een aantal van onze supporters werd er geproost op de mooie overwinning! Over de eindtijd van dit feestje kan ik geen uitspraken doen.

Alle supporters willen wij bedanken voor de enthousiaste support! Sporthal ’n Dikken was gister weer compleet uitverkocht. Een aantal supporters moest zelfs staan, onze excuses hiervoor. Men die heeft moeten staan, mag gratis naar onze volgende thuiswedstrijd komen! 3 maart spelen we uit in Enschede tegen de studenten van de UT. Op 11 maart spelen we thuis tegen de koploper uit Rijssen! U bent van harte welkom 😉

Donald, nog bedankt voor het tafelen!

Animated GIF  - Find & Share on GIPHY