Heren 2 pakt vijfde zege uit in Vroomshoop

Heren 2 speelde gisteravond de vijfde wedstrijd tegen Stars ’84 in Vroomshoop. Met 10 man sterk gingen de koplopers de strijd aan met de hekkensluiters uit de poule.

De wedstrijd stond in het teken van samenspel en het doel was om zo veel mogelijk assists te maken. Het openingskwart noteerde 5-15 in het voordeel van de Wierdenaren. Er waren weinig dode spelmomenten in de eerste helft, waardoor de tijd voorbij vloog. De eindstand in de rust stond op 11-25.

In de tweede fase van de wedstrijd ging het tempo omhoog en werd de voorsprong nog verder uitgebreid. Stars kon de basket niet vinden in het derde kwart, terwijl SVZW 24 punten binnenhaalde. Ook in het laatste kwart waren de mannen van Vroomshoop niet opgewassen tegen de bezoekers. Eindstand: 16-75. Zoals gepland werden er veel assists gepakt en alle spelers van SVZW kwamen deze wedstrijd aan scoren toe. Dit was de vijfde zege van Heren 2 en het team is dus nog steeds ongeslagen!

Ondertussen scheppen de onderlinge uitslagen van andere tegenstanders in de poule een onduidelijk beeld voor de verwachtingen. Ondanks dat, blijven de mannen gefocust om wedstrijd voor wedstrijd het kampioenschap binnen te halen.

Volgende wedstrijd zal zijn op 5 november om 19:00 uur in sporthal ’n Dikken, met als tegenstander Arriba 3. Arriba staat op dit moment op de derde plek in de poule, dus kom onze mannen aanmoedigen!