Heren 2 leert bij op Universiteit Twente

Afgelopen vrijdag had Heren 2 weer een wedstrijd, ditmaal tegen de studentjes van Arriba op de campus van de Universiteit Twente. Ja, u leest het goed: vrijdag. Al om 6 uur moesten we aanwezig zijn om te vertrekken richting Enschede. Dit schopte complete verwarring in vele vrijdagmiddagborrels. Veel jongens kwamen gelijk uit het werk en van de McDrive werd weer volop gebruik gemaakt.

Ook Jasper, die de vrijdagmiddagborrel niet had overgeslagen, kwam natuurlijk gelijk uit zijn werk door. Dit was onmisbaar, omdat hij zijn klompen nog aan had. Deze klompen zagen eruit als opgravingen uit de Tweede Wereldoorlog, daar er nog zo’n 2 liter potgrond aanzat. Bovenstaande moeilijkheden m.b.t. de vertrektijd gold overigens niet voor iedereen. Meester Bjorn had gewoon een ADV dagje, dus hij had vrijdag lekker in bad gezeten met nieuw aangeschaft badschuim.

Heren 2 staat er natuurlijk bekend om dat ze nogal decadent zijn en van luxe houden. Daarom vertrokken ze met 13 man, en 3 stuks vrouwelijke aanhang, in 7 auto’s richting Enschede. Onderweg werden de heren al lekker competitief: er werd een wedstrijdje gedaan wie er als eerste in Enschede was. Ook werd de carnaval nog even geëvalueerd. Het onderlinge wedstrijdje werd gesponsord door Flitsmeister, dank hiervoor!

Goed, ter zake: natuurlijk werd er ook nog gebasketbald. Het ging wel goed. We hebben gewonnen.

Natuurlijk had het altijd nog beter gekund, maar we sparen onze krachten liever voor volgende week voor de topper tegen de heren uit Rijssen. Volgende week spelen wij (nr. 2) tegen de Risne Stars (nr. 1) in Wierden. De laatste tickets (incl. gratis pauzedrankje) zijn nog verkrijgbaar via de bekende verkoopkanalen.

Namens het team wil ik de twee touringcars met supporters die vrijdag zijn meegereisd hartelijk bedanken.

Sfeerimpressie matige na-borrel