Heren 2 kampioen in Rijssen?

Nee, we zijn geen kampioen. Maar nu weten we wel zeker dat jij dit verslag leest 😉

Heren 2 speelde zaterdagavond tegen eveneens het tweede herenteam van de Risne Stars. Het doel was simpel: de winnaar was niet alleen de winnaar van de wedstrijd, maar ook nog eens kampioen. Aan beide kanten werden natuurlijk voorbereidingen getroffen. Waar de Rijssenaren wat lauwe kratjes bier klaar hadden staan, hadden de mannen uit Wierden flessen champagne bij zich. Beide teams hadden natuurlijk ook een schaar aangeschaft om het netje af te knippen.

Zenuwen!

Over de wedstrijd kan veel worden geschreven. Beide teams gingen uiteraard vol voor het kampioenschap. Uiteindelijk werd deze met 75-52 verloren. Het was dan ook de eer aan de Rijssense coach om het netje van hun eigen basket af te knippen. Bij deze feliciteren wij uiteraard de heren uit Rijssen met het kampioenschap.

Risne Stars gefeliciteerd!

Uiteraard kan Heren 2 terugkijken op een mooi seizoen, dat helaas net niet bekroond kon worden met een kampioenschap. Dit werd gisteren besloten in een aantal emotionele speeches. Daarna werd het een en ander, als vanzelfsprekend, gevierd met een drankje in het Sportcafe. Zondag had de een kater van de verloren wedstrijd, de ander van de drank.

Biertje

Wij bedanken graag de fanatieke support van gisteravond. Mooi om te zien dat zoveel SVZW’ers aanwezig waren in de Rijssense sporthal!