Heren 2 houdt derde plek vast

Heren 2 speelde thuis tegen Eurosped Twente Basketbalveren Heren 2 uit Tubbergen, de nummer 3 tegen 4. Op papier leek het een spannende wedstrijd te worden maar de tegenstander kwam maar met 6 man, terwijl de bank van Heren 2 goed gevuld was met 9 man.

De strijd ging gelijk op tot 7-7. Inside ging het moeizaam maar door een paar heerlijke schoten vanachter de 3-punterslijn werd het verschil gemaakt.

Het eerste kwart eindigde in 23-13. Na het eerste kwart werd de defence wat strakker gezet waardoor de tegenstander maar 6 punten wist te scoren in het tweede kwart (39-19). Het derde kwart begon wat moeizaam en kwam laat op gang qua scores waardoor de mannen uit Tubbergen het kwart wisten te winnen (10-13) en de tussenstand 49-32 werd. Bij Heren 2 is er toen een knop omgegaan en werd nog een keer de verdediging strak gezet en begon de aanval mooi te lopen, waardoor het kwart ruim gewonnen werd (20-6).

Een wedstrijd die eindigde in 69-38 waardoor de 3e plaats iets steviger door komt te staan.