Heren 1 sterk van afstand

Heren 1 speelde dit weekend thuis tegen Kikkers 1 uit Borne. De vorige ontmoeting dit seizoen kwam SVZW net 6 punten te kort voor een overwinning. Dit was voor de heren dan ook een belangrijke wedstrijd.

Het eerste kwart ging redelijk gelijk op, maar de Wierdenaren speelden iets scherper en pakten een voorsprong van 16-13. Het tweede kwart werd al snel duidelijk dat vele spelers van SVZW op dreef kwamen en met name de driepunters van de thuisploeg begonnen te vallen. Bij de helft was de voorsprong uitgebreid tot 51-32.

Ook in het derde kwart bleven de driepunters vallen. De full-court-press van de Kikkers was niet effectief, waardoor er vele gaten vielen in de verdediging van de heren uit Borne. Hier maakte SVZW slim gebruik van en het derde kwart telde 77-45 op het scorebord. Het vierde kwart begon de thuisploeg met veel slordige fouten, wat resulteerde in een kleine inhaalslag van de Kikkers.

De voorsprong was op dat moment echter al te groot en bleek de thuisploeg de verdiende winnaar te zijn van deze pot. Einduitslag: 92-71.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×