Grote Club Actie 2017

Beste lotenverkoper(ster),

Zoals elk jaar vindt de Grote Clubactie plaats in september. Onze vereniging doet hier dit jaar (weer) aan mee, dit om te zorgen dat clubkas verder aangevuld gaat worden en de contributiegelden gehandhaafd kunnen worden.

Wat is de Grote Clubactie?
De Grote Clubactie zet zich al 45 jaar in voor het Nederlandse verenigingsleven door het organiseren van een loterij. Voor deze loterij kunnen verenigingen loten verkopen en geld inzamelen. Op deze manier organiseren duizenden verenigingen in Nederland eigen acties om extra inkomsten te genereren om hiermee hun doelen te verwezenlijken!

Dit jaar doen wij met SVZW Basketbal ook mee. Wij hopen natuurlijk zoveel mogelijk loten te verkopen. Van de opbrengst gaat er namelijk maar liefst 80% (oftewel €2,40 per lot) naar ons doel voor de Grote Clubactie 2017.

De lotenkopers maken kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van maar liefst € 100.000,-. Hieronder vind je meer informatie hoe de actie in elkaar steekt.

Het doel van SVZW Basketbal
Nieuwe materialen en kleding. Ons ledenaantal stijgt en onze huidige middelen en tenues zijn bovendien aan slijtage onderhevig. Wij willen iedereen o.a. met goede basketballen laten trainen en spelen. Ook willen we natuurlijk alle (nieuwe) teams voorzien van een goed clubtenue om hierin onze wedstrijden te spelen.

Wat is de bedoeling?
Het verkopen van loten is heel eenvoudig door middel van een eenmalige machtiging.
De lotenverkoper hoeft dus maar één keer bij iemand langs de deur en hoeft niet meer met contant geld over straat.

Eenmalige machtiging
De koper vermeldt zijn gegevens en rekeningnummer op de pagina ‘eenmalige machtiging’ en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer staat op het bankafschrift van de koper.

Let op: Vraag bij het invullen van de gegevens het IBAN (volledig rekeningnummer) aan de lotenkoper.

Wanneer de koper een lot heeft gekocht, geef je aan de persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invul vak voor de “eenmalige machtiging”. Hij kan dan zelf de deurzegel uitscheuren en met een plakbandje op zijn deur bevestigen.

Verkoopboekje
De Grote Clubactie heeft een nieuw verkoopboekje gemaakt om het jullie zo makkelijk mogelijk te maken. In het verkoopboekje vind je 20 pagina ’s voor 20 lotenkopers. Iedere pagina heeft een deel “eenmalige machtiging” en een “bedankbriefje met deurzegel”.

Het deel “eenmalige machtiging” laat je in het boekje zitten en het bedankbriefje met deurzegel scheur je af en geef je aan de lotenkoper. De koper plakt de zegel op zijn/haar voordeur. Eén lot kost € 3,- maar het zou natuurlijk super zijn als mensen meer loten willen kopen!

Aan wie mag je verkopen?
Je mag de loten aan iedereen verkopen, te beginnen bij je familie, vrienden en buren. Tijdens verjaardagen, buurtfeesten, wedstrijddagen of evenementen is het natuurlijk ook een goed idee loten te verkopen.

Inleveren lotenboekje
Is je boekje vol en/of ben je klaar met verkopen? Lever het dan in bij jouw eigen trainer op 23-10-2017 of 25-10-2017. Jouw trainer dient de loten op 30-10-2017 of 1-11-2017 in te leveren bij Hans of Jessica van de AC commissie.

Wanneer is de actie succesvol?
Om de Grote Clubactie te laten slagen en succesvol te zijn gaan we ervan uit dat elk lid minimaal 7 loten verkoopt.

Startdatum lotenverkoop
De Grote Clubactie start op zaterdag 16 september 2017. Vanaf die dag mag je beginnen met de lotenverkoop aan de deur. Zorg ervoor dat al je vrienden, buren en familie al op de hoogte zijn dat je bij ze langs komt om loten te verkopen, want als je veel loten verkoopt dan kun je mooie prijzen winnen.

De lotenverkopers kunnen ook prachtige prijzen winnen!
1. De Grote Clubactie organiseert een Kids-verkoopwedstrijd. Dit is een landelijke verkoopwedstrijd waarin de beste lotenverkopers (t/m 13 jaar) worden beloond door middel van diverse prijzen. De beste lotenverkoper wint een Playstation 4. Kinderen kunnen zich inschrijven voor de Kids-verkoopwedstrijd via www.kids.clubactie.nl.
2. We organiseren ook een eigen verkoopwedstrijd. Heb je als lid van SVZW Basketbal de meeste loten verkocht dan krijg je een leuke attentie. Dit jaar hebben we twee prijzen te verdelen. Eén voor onze jeugdleden (<16 jaar) en één voor leden van 16 jaar en ouder. Wat je kunt winnen blijft nog een verrassing.
De trekking van de Grote Clubactie is : 13 december 2017. Prijswinnaars krijgen automatische bericht.

We hopen dit jaar een geweldig resultaat neer te zullen zetten. Heel veel succes met de verkoop van de loten!!!!

Met vriendelijke groet,
De Activiteitencommissie van SVZW Basketbal

Belangrijke data:
• Uitreiking lotenboekjes: 11 en 13 september 2017
• Start verkoop: 16 september 2017
• Uiterlijke inleverdatum bij je coach: 23 of 25 oktober 2017
• Uiterlijke inleverdatum bij organisatie 30 oktober of 1 november 2017
• (door de trainer/coach van elk team)
• Trekking Grote Clubactie 13 december 2017
• Prijswinnaars Kids-verkoop 22 december 2017

Maandag en woensdag zijn onze trainingsdagen!!!! Let dus goed op wanneer je training hebt.