Geen punten voor Dames 1 en Heren 1

Afgelopen vrijdagavond om 9 uur stond een wedstrijd gepland tussen SVZW Dames 1 en Tonego Dames 1 in Haaksbergen. Na het bekijken van de scores en wedstrijdverslagen van Tonego konden onze dames hun borst natmaken. Dit beloofde een zware wedstrijd te worden die met een hoge score zou eindigen (voor de tegenstander dan). Bij aanvang van de wedstrijd werd er dan ook de ene na de andere score gemaakt door Tonego en het eerste kwart eindigde is 33 – 2! Onze 6 dames waren duidelijk niet opgewassen tegen dit ervaren team. De volgende kwarten gingen naar verhouding beter en deze sportieve wedstrijd eindigde in 79 – 10.

Heren 1 van SVZW streed tegen het eerste herenteam van Eurosped Twente in Tubbergen. Een kleine selectie van 7 man uit Wierden moest het opnemen tegen een gedreven selectie van 10 man uit Tubbergen. De chemie ontbrak bij de spelers van SVZW, wat resulteerde in balverlies, gemiste schoten en een slappe verdediging. Kwart voor kwart maakten de spelers uit Tubbergen het verschil en gingen zij er verdient met de overwinning van door. Eindstand: 70 – 50.