Wie gaat er mee naar Landstede?

Hallo allemaal,

De afgelopen seizoenen zijn we met de vereniging naar een paar basketbalwedstrijden geweest van Landstede in Zwolle. Omdat dit een groot succes was, willen we dat graag herhalen. We hopen dan natuurlijk dat er zoveel mogelijk leden meegaan om er samen een gezellige avond van te maken. Je mag ook je vriend(in), broertje, vader, moeder, etc. meenemen.

Op donderdag 16 maart speelt Landstede (2e plek) uit Zwolle tegen New Heroes (4e plek) uit Den Bosch. In de laatste twee ontmoetingen tussen deze twee teams hebben ze allebei een keer gewonnen. De teams zijn dus aan elkaar gewaagd! De wedstrijd begint om 20.00 uur. We vertrekken om 18.00 vanaf sporthal ’n Dikken, om zo ook de warming-up te kunnen zien. Jeugdleden onder de 16 jaar mogen gratis naar binnen. Mensen van 16 jaar en ouder moeten €10 betalen.

Om het iedereen makkelijker te maken, worden de kaarten voor de hele vereniging in een keer besteld. Je kan je daarom opgeven tot maandag 6 maart. Opgeven kan door te mailen naar info@svzwbasketbal.nl of via je trainer. Meld bij het opgeven het aantal en de leeftijden van de personen en of je een auto hebt die mee kan naar Zwolle. We gaan er net zoals vorige jaren vanuit dat er genoeg mensen zijn die hun auto mee willen nemen.

Met vriendelijke groet,

Jouke Pepping