In eerste thuiswedstrijd pakt Heren 2 opnieuw winst

Nog maar de 2e wedstrijd van het seizoen en nu al een voltallige opkomst. De mannen van heren 2 hebben na hun eerste overwinning honger gekregen naar meer! Dit keer voor het eerst dit seizoen in eigen huis moesten ze het opnemen tegen Jugglers 4.

Er werd sterk geopend: hoog tempo in de aanval en een strakke verdediging resulteerde in veel scores aan onze kant en weinig punten voor de mannen uit Enschede. Het eerste kwart eindigde in 19 – 7.

Heren 2 had deze tegenstander nog niet eerder ontmoet, dus van te voren was de verwachting lastig in te schatten. Het resultaat van het eerste kwart gaf bij de mannen wel een beetje inzicht dat bij het behouden van de huidige koers, een overwinning hun te wachten stond.

Bij rust was de stand 42 tegen 17 en dankzij de diepe bank konden de Wierdenaren veel doorwisselen om het tempo en de druk op de tegenstander constant hoog te houden. Hierdoor bleven ze sterk aanvallen en na het derde kwart stond het dan ook 65 – 21.

In het laatste kwart sloeg de vermoeidheid bij de tegenstanders toe, met veel turnovers als gevolg. Onze heren bleven consistent in hun scores en pakten uiteindelijk de winst met als eindstand: 85 – 25. Een prachtige eerste thuiswedstrijd dus voor de mannen en met deze overwinning hebben ze de eerste plaats in de poule gepakt!

De volgende wedstrijd zal in Nijverdal plaatsvinden op 1 oktober om 21:00 uur tegen The Valley Bucketeers.