Dames sluiten seizoen mooi af met winst tegen Stars ’84

De laatste wedstrijd van het seizoen is dan eindelijk ook voor de dames van Wierden een feit. Een verplaatste wedstrijd tegen Stars ’84 stond dit weekend op het programma. Met een vrijwel voltallig team ging SVZW de uitdaging aan om ook de derde pot tegen de dames uit Vroomshoop tot een goed einde te brengen. Vanaf het begin van de wedstrijd wisten onze dames de voorsprong te pakken. De energie zat er goed in en er werd hard voor elkaar gewerkt. Ook Jolien, die nog maar haar derde wedstrijd speelde, ging er vol voor. Doordat er echter aan beide kanten  veel werd gemist, eindigde het eerste kwart in 11 – 6.

In het tweede en derde kwart wist Wierden deze voorsprong slechts een beetje uit te breiden, waardoor het op het laatste kwart aankwam. Met een voorsprong van 8 punten gingen de dames het vierde kwart in. Door goed samenspel, veel plezier en een aantal mooie scores van Evelien en Nashara wist SVZW de voorsprong uit te breiden. Zelfs Ruth kwam er, voor de verandering, zonder kleerscheuren vanaf. De eindstand luidt dan ook: 39 – 21.

Deze mooie en verdiende winst is gelijk ook het einde van ons eerste competitieseizoen als nieuw damesteam van SVZW. Zoals coach Niek na de wedstrijd in het sportcafé aan de hand van een mooie en korte (lees 3:21 min) speech aangaf, hebben we ontzettend veel plezier gehad en veel met en van elkaar geleerd. Op naar het volgende seizoen.