Cursus: digitaal wedstrijdformulier

Vorige week heb je kunnen lezen dat de papieren wedstrijdformulieren worden vervangen door een digitaal wedstrijdformulier. De NBB kwam erg kort dag met deze mededeling, dus wij kunnen niet anders dan ook met SVZW hierop snel in te springen. Vandaar onderstaande mededeling over de cursus welke wij op zeer korte termijn hebben moeten organiseren.

Omdat alle wedstrijd spelende leden moeten tafelen is het belangrijk dat iedereen weet hoe dit vanaf heden op digitale wijze werkt. Daarom organiseren wij een 4-tal cursussen om iedereen te leren hoe het een en ander werkt. Iedereen wil natuurlijk een ingewerkte tafelaar bij zijn of haar wedstrijd hebben zodat de wedstrijd soepel en vlot verloopt.

Verplichte cursus: DWF-Digitale Wedstrijd Formulier

Maandag 9 oktober 18:30 – 19:30 – Sporthal ’n Dikken: Jongens U16 + Heren 1
Maandag 9 oktober 19:30 – 20:30 – Sporthal ’n Dikken: Jongens U20 + Heren 2
Woensdag 11 oktober 20:00 – 21:00 – Sporthal Het Noordbroek: Dames 1