Bootcamp Week 2017

Vorig jaar zijn we gestart met de SVZW “bootcamp week”. Deze bootcamp is door iedereen enthousiast ontvangen en jullie hebben aangegeven dat deze voor herhaling vatbaar is! Dus hier zijn we weer! We gaan met z’n allen weer zorgen voor die gezamenlijke goede start!

De technische commissie wil deze eerste week gebruiken om met de gehele vereniging “rustig” de conditie weer een beetje op peil te brengen. De activiteitencommissie organiseert de afsluiter deze week, namelijk een gezellige barbecue op “erve Muggen”!.

Het programma van deze bootcamp week:

Maandagavond – Sporthal ’n Dikken: 19:30 – 21:00 uur.
Onder begeleiding van de trainers gaan we met z’n allen allerlei leuke oefeningen doen om het conditieniveau van de leden weer een beetje op pijl te krijgen. We hebben voor ieder lid wat leuks in petto. Dus ongeacht heren, dames, jeugd of recreant: er is voor iedereen wat te doen!

Woensdagavond – Sporthal het Noordbroek; 19:30 – 21:30 uur.
Na een dagje te hebben uitgerust gaan we weer verder en voeren we het tempo langzamerhand op! Er zijn zowel in de zaal als buiten activiteiten gepland. Neem dus naast je zaalschoenen ook je hardloop- of buitenschoenen mee.

Donderdagavond – Sporthal het Noordbroek/ De Weuste:  van 19:00 – 20:00 uur.
We bouwen de bootcamp langzaam af door nog leuk wat basketbalspelletjes te doen. Afhankelijk van het weer doen we dit binnen of buiten op het basketbalveldje “de Weuste”. We hebben de sporthal tussen 18:00 – 19:15, als we naar buiten kunnen kan het wat later worden Jullie vernemen uiteraard op tijd welke locatie het wordt!

Vrijdagavond  –  “Erve Muggen” – 19:00 – 00:00
Laat je sportspullen maar thuis, want we sluiten de week gezellig af met een hapje en een drankje. We mogen de Bootcamp weer gezellig afsluiten met een BBQ bij huize Familie Muggen. Voor de deelname aan de BBQ geldt er een inleg van €5,- voor de jeugd en €10,- voor de senioren. Deze afsluiter mag je niet missen!

Adres ‘Erve Muggen”
Ypeloweg 14
7642 NT Wierden

Deelname
Al onze leden zijn ingeschreven voor deze bootcamp. De jeugd traint maandag los van deze groep. De bootcamp op maandag is voor iedereen. De rest van de week is voor de senioren en de U20. Kun je een dag niet, meld je dan af bij je trainer of ondergetekende. Ik hoop jullie allemaal op maandag 4 september gezond en uitgerust te zien! De inschrijving van de BBQ wordt gedaan door jullie trainer.

Ouders jullie zijn ook van harte welkom om te kijken, of nog beter, doe gezellig mee! Geniet nog even van de laatste vakantiedagen en we zien elkaar snel.

Met sportieve groet,
Namens de Technische Commissie & Activiteitencommissie SVZW Basketbal