Bestuursmededeling: geen training op officiële feestdagen

Voor de meeste teams is de competitie inmiddels voorbij. Enkel Heren 1 en Dames 1 hebben nog een aantal wedstrijden in te halen in verband met wedstrijdwijzigingen.

De komende tijd zullen er een aantal trainingen vervallen in verband met officiële feestdagen. De trainingen van komende maandag, 17 april, komen te vervallen in verband met Tweede Paasdag. Daarnaast komen de training van maandag 5 juni te vervallen in verband met Tweede Pinksterdag.

De trainingen zullen doorgaan tot respectievelijk maandag 17 juli en woensdag 19 juli. Na de zomervakantie starten we weer op maandag 4 september en woensdag 6 september. Meer informatie over de openingsweek volgt t.z.t.

Bestuur SVZW Basketbal