“Basketball.nl” App & wedstrijdschema

De wedstrijdschema’s voor komend seizoen zijn bekend. Je kunt de wedstrijden voorlopig alleen bekijken via een app. Je kunt de app ‘Basketball.nl’ downloaden via de App Store of Google Play Store. Vervolgens registreer je je met het e-mail adres dat bekend is bij de vereniging (hierop ontvang je ook de contributie herinneringen).

Onder ‘Programma’ zie je automatisch de geplande wedstrijden voor jouw team. Als je een wedstrijd aanklikt, kun je de details bekijken, maar ook aangeven of je aanwezig bent en of je kan rijden. Of jouw team gebruik maakt van deze functionaliteiten is aan de trainer. Onder uitslagen en stand vind je alle uitslagen en de stand in je poule.

Uiteraard kun je ook alle gegevens van andere teams inzien. Gebruik hiervoor de ‘Zoeken’ functie. Tenslotte kun je in de app je privacy gegevens aanpassen.

Mocht je problemen ondervinden met de app, het juiste e-mailadres niet weten of geen wedstrijden zien in de app, kun je contact opnemen met Jelmer via j.pepping@svzwbasketbal.nl.

LET OP: Je kunt ook je profielfoto aanpassen in de app. Het is belangrijk dat je op deze foto herkenbaar bent, omdat de foto ook wordt gebruikt voor je spelerspas. Als je niet herkenbaar bent op de foto, ben je niet speelgerechtigd. Bij twijfel, laat de huidige foto staan.