ALV maandagavond 18 mei

Aan alle leden,

Het bestuur wil graag met al haar leden terugkijken op het afgelopen seizoen. Ook willen we graag kijken naar de toekomst. We delen graag onze ideeën met jullie en hopen samen met jullie daar invulling aan te gaan geven.

SVZW Basketbal is een vereniging van, voor en door de leden. We vinden het daarom erg belangrijk dat iedereen weet wat er speelt binnen onze vereniging. We hechten er dan ook erg veel waarde aan dat iedereen aanwezig is bij de ALV.

We nodigen alle leden uit om maandagavond 18 mei naar het sportcafé (boven ’n Dikken) te komen. Alle seniorentrainingen komen die avond te vervallen.

Maandag 18 mei:
18:30 – 19:00 Jeugd ALV alle jeugdleden
19:00 – 20:30 ALV alle senioren + ouders jeugdleden

Om half 7 beginnen we met een korte ALV voor al onze jeugdleden. We vertellen ook hen graag wat er afgelopen seizoen allemaal is gebeurd en wat de toekomstplannen zijn. Om 7 uur start de echte ALV.

Aanwezigheid is verplicht voor alle senioren. Vanuit de jeugd verwachten we minimaal 1 ouder per lid. We gaan er vanuit dat iedereen aanwezig is. Mocht je, ondanks dat de ALV plaatsvindt op een basketbalavond, niet aanwezig kunnen zijn, kun je je afmelden door te mailen naar info@svzwbasketbal.nl

Namens het bestuur,

met sportieve groet,