ALV en Nieuwjaarsborrel 2015

Het is alweer bijna een jaar geleden dat onze vereniging een flinke metamorfose onderging. SVZW heeft in 2014 veel langs zien komen. Nieuwe bestuursleden, diverse commissies, een geweldig mixtoernooi met reunie, basketbal bij de basisscholen en basketbal op de Wiezo. Kortom, het was een jaar waarin veel is gebeurd.

Het bestuur wil graag met al haar leden terugkijken naar alle mooie dingen die in het afgelopen jaar zijn gebeurd. Ook willen we kijken naar de toekomst. Daarom zijn alle leden en ouders van leden uitgenodigd op onze algemene leden vergadering en nieuwjaarsborrel op 14 januari 2015 om 19:00 in het Sportcafé te Wierden

Tot dan en namens het hele bestuur wensen wij iedereen fijne feestdagen!